EEN UITZONDERLIJK DOMEIN VOOR BEVOORRECHTE GASTEN

Geïntegreerd in een authentieke gesloten hoeve, is het “Domaine Napoléon” een gastvrij centrum voor ontspanning, voor vakantie en voor werksessies. Men kan er even aan de stress ontsnappen of men kan er met luister gasten ontvangen. Het domein biedt, door het harmonieus spel van baksteen en groen, de tijdloze elementen om als gastheer op te treden. Het “Consulaat” vindt onderdak in deze vroegere suikerraffinaderij vol goede smaak, sierlijkheid, kalmte en historische charme.

Uitgerust met zes aanpasbare zalen, staat het domein ter beschikking van die bedrijven die nieuwe producten op de markt willen brengen, contracten willen afsluiten of er congressen willen houden… Open op het daglicht en met zicht op een boomrijk park van meer dan een hectare, biedt het “Domaine Napoléon” een imposant kader en laat het organiseren toe van seminaries, cocktails en diners dansants en dit zelfs eventueel onder een romantische sterrenhemel.

Het meesterstuk van het domein is wel het “Musée Napoléon” dat meer dan 400 collectiestukken bevat. De rondgang aan dat museum is een echte ludieke en leerrijke attractie gevolgd door een bezoek aan het “Musée Mandarine” en aan de bijhorende winkel. Natuurlijk volgt er nog een degustatie…

Het herenhuis of het “Maison de Maître” moet u zeker aandoen. Dit is een levensechte reconstructie in Empirestijl met de salons, de raadszaal, de imitatie van een bivak, de privé-bar en de vier luxekamers. Het fijne onthaal, met daarboven de efficiëntie en de discretie van het personeel, zal u zeker verrukken.

[ Vorige foto Volgende foto ]

Onze volgende afspraak :

In de voetsporen van
"Napoléon Grand Armée".

[ Om er meer over te weten ]

carte

Waar ?

De wegenkaarten en de wegbeschrijvingen om ons te bereiken.

[ Ligging en contact ]

Copyright © 2001-2005 - Domaine Napoléon - Tous droits réservés - All rights Reserved